Hem Inbrott & Stöld Fem IP-kameror under 500-lappen

Fem IP-kameror under 500-lappen

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar och produktannonser för Kjell & Company och NetOnNet

Den stora fördelen med en IP-kamera är att du kan övervaka ditt hem oavsett var i världen du befinner dig. Här har i listat fem stycken IP-kameror under 500-lappen.

Med en IP-kamera kan du skydda dig mot inbrott eller kika till ditt husdjur när du är inte är hemma. Du kan även se till sommarstugan eller kontoret när du inte är där. Övervakningen sker i realtid eller via inspelning genom din mobil.

I dagsläget finns en uppsjö av olika IP-kameror i varierande prisklasser på marknaden. Här presenterar vi fem grymma budgetalternativ.

1. Xiaomi vidvinkelkamera med mobilkontroll

Xiaomi har en 120 graders vidvinkelkamera med HD-upplösning. Den har också rörelsedetektor, mörkerseende, larmfunktion, tvåvägskommunikation, 6 st infraröda lampor och 10 meters wifi. Kameran kan du styra med din mobil och även kommunicera genom. Kameran är kompatibel med Android 4.4 och senare, samt iOS 8.0 och senare.

Pris: 399:- på 24.se

2. Deltaco SH-IPC01 WiFi-kamera med tvåvägsljud och rörelsedetekor

SH-IPC01 är en trådlös nätverkskamera som kan placeras i ditt hem eller kontor för att ge dig kontroll på vad som sker när du inte är på plats.

Kameran har en upplösning på 720p och en IR-räckvidd på upp till 10 m för att kunna se i mörker. Kameran har även stöd för tvåvägsljud vilket betyder att den har både högtalare och mikrofon som kan vara bra om du behöver kommunicera med någon som befinner sig i närheten av kameran.

Via Deltaco-appen kan du förutom att sköta inställningar även aktivera rörelsedetektering. Du kan också hantera tidigare inspelningar som kameran har gjort, ta en skärmdump eller spela in video i realtid som sparas på din telefon. Appen finns att ladda ner gratis för både Android och iOS.

Pris: 269:- på dustinhome.se


3. D-link DCS-8000LH trådlös övervakningskamera

D-link DCS-8000LH är en kompakt nätverksansluten övervakningskamera med rörelsedetektion, HD-upplösning, mikrofon och mörkerseende. Via appen (Mydlink lite) kan man streama upptagningen direkt i mobilen. Om den upptäcker rörelse spelar den in och sparar klippet i D-links molnlagring. Kameran har ett inbyggt stöd för IFTTT, Amazon Alexa och Google Assistant. Den är även försedd med IR-lysdiod som gör att kameran kan se 5 m i totalt mörker. Kameran har också stöd för krypterad anslutning med WPA och WPA2.

Pris: 499:- på Kjell & Comapany

4. TP-Link KC100 övervakningskamera med mörkerseende

KC100 är en övervakningskamera för inomhusbruk från TP-Link. Övervakningskameran filmar i 1080p full HD och har mörkerseende i upp till 6 meter, vilket gör att du ser bra även i stora rum när det är mörkt. Den har en upptagningsyta på hela 130° vilket betyder att du får med mer av rummet. Med KC100 kan du ställa in fyra olika aktivitetszoner, vilket innebär att du själv kan dela upp ett rum i olika zoner. Med funktionen livestream 24/7 kan du när som helst se vad som händer hemma hos dig, även när du inte är hemma.

Pris: 499:- på Netonnet

5. D-Link DCS-932L övervakningskamera

D-Link DCS-932L ger dig en mångsidig övervakning. Kameran sänder kvalitativa bilder och klart ljud, även i mörker. Med funktionen mydlink som finns i kameran, kan du enkelt komma åt och hantera dina kameraströmmar till appen (som är gratis) eller en webbläsare i realtid. Om kameran upptäcker rörelse mejlar den bilder av händelsen.

Pris 499:- på NetonNet


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Fler artiklar

Telefonbedrägerier

I det växande problemet med telefonbedrägeri mot äldre använder kriminella nu skamlösa påtryckningsmetoder. Vi har granskat det ökande hotet och de...

Checklista: Barnsäkra hemmet

Våra barns trygghet är av högsta prioritet, men vi får inte glömma att även hemmet kan vara en potentiell fara. Att...

Lurad på Blocket? Så här ska du göra

Vad ska man göra om man blir lurad på Blocket? Och vad kan man göra för att undvika att drabbas? Här...

Färre inbrott med DNA-märkning

Genom att stöldskyddsmärka ditt hem och dina värdeföremål med märk-DNA minskar du risken för stöld och inbrott. Märkningen är enkel att...

GPS-tracker – prylen som hjälper dig hålla koll på allt av värde

En GPS-tracker hjälper dig spåra och hålla koll på allt av värde. Här tipsar vi om fem produkter som hjälper dig ha stenkoll på det du håller kärt.