Hem Våldsbrott Så skyddar du dig mot överfall

Så skyddar du dig mot överfall

Det finns mängder av smarta produkter ute på marknaden som kan ge skydd och påkalla uppmärksamhet vid ett överfall. Här tipsar vi om fem säkerhetsprodukter i olika prisklasser som kan vara till hjälp vid ett rån eller överfall.

ANNONS


1. Plegium Försvarsspray Smart för skydd mot överfall

Plegium Smart Försvarsspray är världens mest avancerade produkt för skydd mot överfall. Det är en försvarsspray som är kopplad till din mobil. När du avfyrar sprayen skickar din mobil SMS med din position till dina nödkontakter. Utöver SMS får dina nödkontakter ett telefonsamtal som informerar dom om att du är i fara och att de skall kolla sina SMS. Smart Försvarsspray har en öronbedövande siren för att påkalla uppmärksamhet samt stroblampor som underlättar sikte i mörker. Alla funktioner sätts igång samtidigt när du avfyrar sprayen. Allt för att maximera chanserna att du undkommer ett överfall oskadd. Sprayen är 100% laglig och helt licensfri.

Pris: 369:-
Här kan du köpa Plegium Smart Försvarsspray

2. Bodyguard Screamer för skydd mot överfall

Bodyguard Screamer är ett lättanvänt och testvinnande larm av hög kvalitet. Larmet aktiveras och börjar tjuta genom att en kort rem i en sprint dras ut. Larmet är designat för att vara mycket tåligt och rekommenderas av polisen. Fäst larmet i väskan eller plånboken så tjuter det om någon drar den från dig. LED-lampan på larmet aktiveras med ett knapptryck och kan vara till stor nytta i mörka situationer.

Pris: 135:-
Här kan du köpa Bodyguard Screamer

3. Armband med överfallslarm från Safe

Överfallslarmet Safe är designat som en sportklocka. Bekväm att ha på sig på löprundan, promenaden eller på väg hem en sen kväll. Larmet aktiveras enkelt via en knapp och tjuter i 120 dB för att påkalla uppmärksamhet.

Pris: 149,90:-
Här kan du köpa armbandet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Fler artiklar

Telefonbedrägerier

I det växande problemet med telefonbedrägeri mot äldre använder kriminella nu skamlösa påtryckningsmetoder. Vi har granskat det ökande hotet och de...

Checklista: Barnsäkra hemmet

Våra barns trygghet är av högsta prioritet, men vi får inte glömma att även hemmet kan vara en potentiell fara. Att...

Lurad på Blocket? Så här ska du göra

Vad ska man göra om man blir lurad på Blocket? Och vad kan man göra för att undvika att drabbas? Här...

Färre inbrott med DNA-märkning

Genom att stöldskyddsmärka ditt hem och dina värdeföremål med märk-DNA minskar du risken för stöld och inbrott. Märkningen är enkel att...

GPS-tracker – prylen som hjälper dig hålla koll på allt av värde

En GPS-tracker hjälper dig spåra och hålla koll på allt av värde. Här tipsar vi om fem produkter som hjälper dig ha stenkoll på det du håller kärt.