Det finns mängder av smarta produkter ute på marknaden som kan ge skydd och påkalla uppmärksamhet vid ett överfall. Här tipsar vi om fem säkerhetsprodukter i olika prisklasser som kan vara till hjälp vid ett rån eller överfall.

ANNONS


1. Plegium Försvarsspray Smart för skydd mot överfall

Plegium Smart Försvarsspray är världens mest avancerade produkt för skydd mot överfall. Det är en försvarsspray som är kopplad till din mobil. När du avfyrar sprayen skickar din mobil SMS med din position till dina nödkontakter. Utöver SMS får dina nödkontakter ett telefonsamtal som informerar dom om att du är i fara och att de skall kolla sina SMS. Smart Försvarsspray har en öronbedövande siren för att påkalla uppmärksamhet samt stroblampor som underlättar sikte i mörker. Alla funktioner sätts igång samtidigt när du avfyrar sprayen. Allt för att maximera chanserna att du undkommer ett överfall oskadd. Sprayen är 100% laglig och helt licensfri.

Pris: 395:-
Här kan du köpa Plegium Smart Försvarsspray

2. Bodyguard Screamer för skydd mot överfall

Bodyguard Screamer är ett lättanvänt och testvinnande larm av hög kvalitet. Larmet aktiveras och börjar tjuta genom att en kort rem i en sprint dras ut. Larmet är designat för att vara mycket tåligt och rekommenderas av polisen. Fäst larmet i väskan eller plånboken så tjuter det om någon drar den från dig. LED-lampan på larmet aktiveras med ett knapptryck och kan vara till stor nytta i mörka situationer.

Pris: 149:-
Här kan du köpa Bodyguard Screamer

3. Armband med överfallslarm från Safe

Överfallslarmet Safe är designat som en sportklocka. Bekväm att ha på sig på löprundan, promenaden eller på väg hem en sen kväll. Larmet aktiveras enkelt via en knapp och tjuter i 120 dB för att påkalla uppmärksamhet.

Pris: 149,90:-
Här kan du köpa armbandet

4. Sabre Defence I.D. Plus Försvarsspray

Sabre Defence I.D. Plus Försvarsspray är en licensfri och laglig självförsvarsspray. Den har en mycket kraftig stråle som kan förblinda och färga en eller flera angripare. Färgen som sprayas är en unik lila UV-färg som syns i mörkret med hjälp av speciella ficklampor som används av polisen.

Pris: 139.90:-
Här kan du köpa sprayet


5. Run Angel, överfallslarm med Bluetooth

Run Angel är ett laddbart överfallslarm med Bluetooth som du kan koppla till din smartphone. Larmet larmar med en kraftfull larmsignal på 120 dB för att påkalla uppmärksamhet. Utöver det larmar den med ljus, sms och e-post. Din position delas med dina vänner.

Pris: 999:-
Här kan du köpa överfallslarmet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här