Hem Inbrott & Stöld GPS-tracker – prylen som hjälper dig hålla koll på allt av värde

GPS-tracker – prylen som hjälper dig hålla koll på allt av värde

Artikeln innehåller reklam genom produktannonser för Kjell & Company

En GPS-tracker hjälper dig spåra och hålla koll på allt av värde. Här tipsar vi om fem produkter som hjälper dig ha stenkoll på det du håller kärt.

En GPS-tracker eller spårsändare som det också kallas är en liten enhet som hjälper dig hålla reda på var ett visst objekt är. Du kan enkelt se var ditt husdjur befinner sig, var du lagt nycklarna samt hålla koll på bilen eller cykeln, så att de inte blir stulna. Här är fem trackers för olika ändamål.

1. Tile Sticker Bluetooth-tracker 2-pack
Tile Sticker är en självhäftande väder- och vattentålig tracker som kan fästas direkt på olika saker som exempelvis cykeln, mobilen, kameran etc.

2. Tile Mate Bluetooth-tracker.
Tile Mate hjälper dig att hitta borttappade nycklar och plånböcker enkelt. Kan fästas på nyckelknippan, husdjurets halsband eller läggas i plånboken.

3. Tile Slim Bluetooth-tracker
Tile Slim är en Bluetooth-tracker designad för att placeras i plånboken. Med ett tryck i appen piper trackern och visar avståndet till föremålet.

4. Swetrack Lite GPS-tracker
En GPS-tracker för bilen, båten, motorcykeln eller andra fordon. Har flera smarta funktioner som rörelselarm och geostaket som låter dig markera områden för att sedan få en notifikation när sändaren passerar gränsen för området. Med den här trackern kan du spåra ditt fordon i realtid. Den skickar positioneringsinformation varannan minut. Fungerar i EU, Norge & Storbritannien.

5. Tractive Hund GPS-tracker för husdjur.
En GPS-tracker som hjälper dig spåra ditt husdjur via mobilen. Med realtidsfunktionen kan du se var ditt husdjur befinner sig på en karta. Den visar även antal steg och sammanfattar aktivitet i olika kategorier.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Fler artiklar

Telefonbedrägerier

I det växande problemet med telefonbedrägeri mot äldre använder kriminella nu skamlösa påtryckningsmetoder. Vi har granskat det ökande hotet och de...

Checklista: Barnsäkra hemmet

Våra barns trygghet är av högsta prioritet, men vi får inte glömma att även hemmet kan vara en potentiell fara. Att...

Lurad på Blocket? Så här ska du göra

Vad ska man göra om man blir lurad på Blocket? Och vad kan man göra för att undvika att drabbas? Här...

Färre inbrott med DNA-märkning

Genom att stöldskyddsmärka ditt hem och dina värdeföremål med märk-DNA minskar du risken för stöld och inbrott. Märkningen är enkel att...

GPS-tracker – prylen som hjälper dig hålla koll på allt av värde

En GPS-tracker hjälper dig spåra och hålla koll på allt av värde. Här tipsar vi om fem produkter som hjälper dig ha stenkoll på det du håller kärt.